2009. október 31., szombat

Veszélyben a demokráciánk (még mindig)

Baj van. És a baj nem kicsi. Hatalmas csapást mérnek a magyar a demokráciára. Beszüntetik a sláger, és a danubius rádiót. Ezt nem tehetik meg. Olyan országban én nem akarok élni, ahol ez előfordulhat. Én minden reggel szeretném hallgatni a borost meg a bocsit, hogy szolgálják ki a hatalmat, hogy mossák tisztára az agyamat. Mert ők nem nyalnak be a hatalomnak, teljesen semlegesek. Ők inkább gyűjtöttek a cünami áldozatainak, sem mint a székelyföldi árvíz sújtottaknak. Mi ez ha nem semlegesség, ha székelyeknek gyűjtöttek volna az már nacionalizmus lett volna, na ők aztán nem ilyenek. Vagy a kedvenc poénom mikor egy motoros halálán poénkodtak! Mekkora volt, hatalmas. És a feledhetetlen road show-k ahol a kedvenc zenekaraim léphettek fel, mind mind életem részévé vált, s őket akarják betiltani. Őket akik soha nem emelték fel szavukat, ha például rendőrterror volt, vagy az öszödi beszédre is csak immel-ámmal reagáltak, soha nem lázítottak, soha nem keresték a teljes igazságot, soha nem emelték fel szavukat magyarságot ért igazságtalanságokért (pl nyelvtörvények) soha nem tanítottak minket dicső múltunk egyetlen porszemére sem. Reklámozták viszont a multikat, a pepsi szigetet, száguldoztak a palik lacikával, meggyalázták a Szent Koronát, támogatták a vad kapitalizmust a libelarizmust. Azzal teljesen egyetértettem, hogy beszüntették a Pannon rádiót, amely csak magyar zeneszámokat játszott. Ki kíváncsi a sok ismeretlen arcra. Na de hogy őket? Hogy visszanyal a fagyi. Sok társammal együtt az utcára szeretnék vonulni én is. Tiltakozni az igazomért. Értük. Csak hát lali király azt mondta, hogy aki utcára megy véleményt nyilvánítani az rossz, csőcselék, akkor most mi van? Már csatlakoztam minden őket támogató fórumhoz, az iwiwről nem is beszélve. Minden reggelem stresszben élem, hallom-e még őket?És akik utána jönnek? Azok is ugyanilyen színvonalasak lesznek vajon? Ők is benyalnak majd a hatalomnak, ők is tudják majd vajon így mosni az agyamat, az ország tényleges baj(n)airól elvonni a figyelmet, remélem ők sem játszanak majd igazi magyar zenéket csupán republicot (kedvenc pártom kedvenc zenekarát), meg padödőt. És remélem ők is tartanak majd ingyenes nagy koncerteket.
Engem abszolút nem érdekel, hogy igazságtalanul tartanak fogva 16 embert, minden joguktól megfosztva bizonyítékok nélkül. Azt is nagy ívből lesz@rom, hogy a felvidéken élő magyarokra milyen nyelvtörvényt szabtak ki, és hogy ezen felbuzdulva már az ukránok is szervezkednek. Az is hidegen hagy, ha verik a magyart délvidéken, vagy cigányok lincselnek idős embereket, vagy ha halálra vernek egy csángóközi magyart egy DAC-slovan meccsen. Nem érdekel sem Horák Nóra esete, sem Szögi Lajosé. És, hogy politikusaink már ellopták az országot, na ez nevetséges, és korrupció sincs. Csak őket könyörgöm őket ne tiltsák be!
Viccet félretéve: MUHAHA, MUHAHA :D :D
Az a sok igazságtalanság ami felett elsiklottak, amit elgörbítettek most velük is megeshet????
Megint csak: MUHAHA, MUHAHA :D :D
Bízom benne, hogy oda kerülnek ahol a helyük van: az utcára vágó pityu mellé (remélem azért tüntetéseken nem fognak majd feltűnni)!!! De cseppet sem lepne meg, ha minden maradna a régiben...
De ha esetleg ajánlhatok valamit:



Azoktól akik a danubius rádiót hallgatják szeretnék bocsánatot kérni, biztos balázs is jól csinálja, ő messze híres a "hallgatószeretetéről".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése